Antena Meniu Search
x

Video A dat buzna cu o bâtă în casa unor vecini în miez de noapte şi a distrus totul în jur. Sperietura vieţii pentru o familie din Borşa

Mergem acum în Maramureş, la Borşa, acolo unde o familie a trăit în miez de noapte spaima vieţii. Un bărbat a pătruns cu forţa în locuinţa acestora şi, înarmat cu o bâtă, a distrus totul în calea lui. Individul, care este cercetat acum de poliţie, s-a ales cu dosar penal. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 31.08.2023, 13:36

Vezi și

Scandalagiul a fost indentificat la scurt timp de la comiterea faptei. Vorbim despre un tânăr de 24 de ani care este vecin cu proprietarul casei pe care a distrus-o azi noapte. A fost identificat la câteva minute după ce proprietarul a sunat la 112 şi a reclamat faptul că acesta a intrat în casa lui şi a distrus totul în cale. 

Tânărul se afla sub influenţa alcoolului

În momentul în care a intrat cu forţa în casa vecinului acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Este un client mai vechi al poliţiştilor deoarece în comunitate a mai fost implicat în diverse scandaluri. Poliţiştii în momentul de faţă îl cercetează în libertate şi au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » A dat buzna cu o bâtă în casa unor vecini în miez de noapte şi a distrus totul în jur. Sperietura vieţii pentru o familie din Borşa