Antena Meniu Search
x

Video A dat cu maşina peste o femeie în parcarea unui supermarket, după care a accelerat, călcând-o şi lovind alte două autovehicule

Imagini de coşmar la Sighişoara. În timp ce mergea prin parcarea unui supermarket, o femeie a fost lovită de o maşină care ieşea cu spatele. În loc să oprească la impactul iniţial, şoferiţa a apăsat pedala de acceleraţie şi a trecut cu maşina peste femeia căzută la pământ. Vă avertizăm, urmează imagini cu impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 27.09.2021, 14:06

Vezi și

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum o femeie merge încet prin parcare, iar o maşină se pregăteşte să iasă cu spatele. La volan este o şoferiţă de 71 de ani. Nu vede pietonul şi îl loveşte. 

Martorii privesc uluiţi cum maşina trece cu spatele peste femeia cazută la pământ şi aleargă să ajute. Autoturismul se opreşte câteva secunde dar pornește din nou cu spatele. Apoi, cu viteză, vehiculul lovește alte două mașini parcate.

Câţiva bărbaţi încearcă să ridice maşina cu mâinile ca să scoată femeia prinsă sub ea. Pompierii au fost chemați să intervină, iar victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Sighișoara pentru îngrijiri medicale.

Care este starea femeii lovită într-o parcare în Sighişoara

Pe acelaşi subiect

Incredibil, dar victima, o femeie de 45 de ani, nu a avut răni grave.

Voichița Pantea, purtător de cuvânt Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș: Pacienta are un traumatism toraco abdominal, este în stare stabilă conștientă cooperantă și s-a decis retransferarea acesteia la Spitalul municipal din Sighișoara pentru urmărire.

Poliţiştii au testat şoferiţa de 71 de ani pentru alcool, rezultatul fiind negativ.

Emanuela Fărcaș, purtător de cuvânt IPJ Mureş: Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Principala bănuială este că şoferiţa s-ar fi speriat după ce a lovit-o pe femeie şi în loc să frâneze, a apăsat pedala de acceleraţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » A dat cu maşina peste o femeie în parcarea unui supermarket, după care a accelerat, călcând-o şi lovind alte două autovehicule