Antena Meniu Search
x

Video "A doua oară i-a fost fatală". Stelian a căzut fulgerat la pământ sub privirile surorii sale, după ce a fost strivit de o poartă. A murit după două zile de agonie

Accident şocant într-o localitate din Argeş. Un tânăr de 23 de ani a murit după ce o poartă de fotbal a căzut peste el. Băiatul avea un obicei din a se legăna pe structura metalică. Nu a ştiut însă că poarta a fost mutată de angaţii Primăriei pentru Zilele Comunei şi au pus-o la loc, dar nu au mai ancorat-o. Poliţia a deschis o anchetă.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 14.08.2023, 19:31

Vezi și

Stelian obişnuia să iasă în parc cu mătuşa şi sora lui mică. Aşa s-a întâmplat şi în ziua tragediei. Camerele de supravgehere din zonă au susprins cum s-a întâmplat totul.

Cum s-a produs accidentul în care Stelian a fost strivit de o poartă în Argeș

Puţin după ora 20:00 s-a întâmplat nenorocirea. Băiatul a mers pe terenul de fotbal şi s-a dus direct la poartă. Apoi s-a prins cu mâinile de bara transversală şi s-a ridicat în braţe. Cum poarta nu era asigurată, într-o fracţiune de secundă, s-a prăbuşit peste el. A căzut pe spate, iar bara l-a lovit în cap.

Mihaela, sora victimei: De când este islazul făcut, de 3-4 ani, el acolo se ducea să se prindă de bara aia. S-a prins aşa cu mâinile. S-a prins şi şi-a făcut un pic de elan şi bara asta de sus a venit pe frunte. Aici pe frunte i-a venit.

Pe acelaşi subiect

Prieten: El avea obiceiul să se agaţe de ea. S-a agăţat, s-a dat o dată în spate, după aia a doua oară i-a fost fatală.

Scenele cumplite s au petrecut sub ochii apropiaţilor care au sunat imediat la 112. Rudele spun însă că medicii au sosit după 45 de minute de la. Comuna Băbana se află la 15 kilometri de Piteşti.

Mihaela, sora victimei: Domnul de la ambulanţă ne-a spus să aşteptăm că sunt curbe pe drum şi merge încet. Era doar şofer şi asistent. Nu medic, nu nimic.

Spitalul neagă şi spune că a ajuns în 20 de minute.

Mihai Dragomirescu, purtător de cuvânt al SAJ Argeş: Apelul a fost efectuat la ora 20:18, iar echipajul de tip B2 cu asistent a ajuns la locul solicitării la ora 20:41 de minute. Ulterior la ora 20.57, în momentul în care echipajul de tip C2 cu medic s-a eliberat de la o altă solicitare a fost trimis la întâmpinare.

După două zile în care a fost internat în spital, tânărul a pierdut bătălia pentru viaţă. Rudele băiatului cred că tragedia ar fi putut fi evitată dacă angajaţii primăriei si ar fi făcut treaba. Ei mutaseră porţile cu o săptămână înainte ca să aibă mai mult spaţiu pentru comercianţii invitaţi la Zilele Comunei. Edilii recunosc situaţia.

Bebe Ivan, primarul comunei Băbana: Au fost dislocate, mutate în altă parte spre marginea parcului. După care le-au pus înapoi că au jucat fotbal.  

Cosmin Ţucă, viceprimar: S-a făcut târziu şi n-am mai avut timp. N-a mai fost timp să le punem fiarele alea.

Parcul în care a avut loc tragedia a fost construit cu bani europeni, 35.000 de euro. Teoretic, regulile de acces sunt clare. Practic.

Prieten: De obicei erau închise, dar nu era lacăt sau ceva. Erau închise doar aşa pur şi simplu.

Cosmina Balint, reporter Observator: Deşi parcul are un orar de funcţionare a parcului şi un set de reguli care trebuie respectate, poarta este tot timpul deschisă. Asta înseamnă că oricine poate intra oricând în acest loc.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "A doua oară i-a fost fatală". Stelian a căzut fulgerat la pământ sub privirile surorii sale, după ce a fost strivit de o poartă. A murit după două zile de agonie