Antena Meniu Search
x

O tânără însărcinată este printre victimele spulberate de o maşină în faţa şcolii din Buzău (Video)

Cinci oameni, printre care şi o tânără însărcinată, au fost spulberaţi de o maşină. Pur şi simplu, autoturismul a intrat direct în ei.

Vezi și

Cinci oameni, printre care şi o tânără însărcinată, au fost spulberaţi de o maşină. Pur şi simplu, autoturismul a intrat direct în ei.

Un copil a făcut atac de panică, imediat după accident, dar niciunul nu a fost în calea autoturismului. Victimele, în schimb, sunt părinţi care-şi aşteptau micuţii să iasă de la ore. Ar fi vorba de 4 femei şi un bărbat, care au fost loviţi, în timp ce erau pe un trotuar.

Printre ei este şi o tânără însărcinată, care a fost dusă de urgență la maternitate. La spital au ajuns şi celelalte patru victime.

La volanul maşinii care a spulberat pietonii ar fi fost chiar directoarea şcolii. Femeia ar fi vrut să intre cu maşina în curtea instituţiei când, pur şi simplu, a dat peste grupul de oameni. După accident, a făcut atac de panică şi a avut şi ea nevoie de ajutorul medicilor. La faţa locului, după activarea planului roşu de intervenţie, au fost mobilizate 4 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă, un echipaj SMURD, dar şi o autospecială pentru transport victime multiple. O anchetă va stabili ce s-a întâmplat acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » O tânără însărcinată este printre victimele spulberate de o maşină în faţa şcolii din Buzău (Video)