Antena Meniu Search
x

Video A fost alertă la Spitalul Județean din Constanța după ce un senzor de oxigen a înregistrat o valoare ridicată și s-a activat

A fost alertă şi la Spitalul Judeţean Constanţa, ieri, după ce a pornit alarma de oxigen din cadrul Unităţii de Primire Urgenţe. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 04.02.2022, 09:32

Vezi și

Un senzor de la Unitatea de Primiri Urgențe a înregistrat o valoare crescută de oxigen. Imediat, la fața locului, au ajuns pompierii de la subunitatea care se află chiar la Spitalul Județean, însă oamenii s-au speriat și au sunat la 112.

Sistemul de monitorizare a oxigenului a înregistrat valori ridicate. În salonul în care s-a depistat această problemă erau doi pacienți, care au fost mutați într-o altă încăpere. Unitatea medicală este un spital suport-Coviddotat cu astfel de secții pe toate etajele și este cel mai mare spital din Dobrogea. 

Vă reamintim că, pe 1 octombrie 2021, un incendiu puternic a izbucnit la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, în urma căruia s-au înregistrat șapte decese. În acea dimineaţă, în spital se aflau 113 pacienţi, dintre care 10 internaţi la Terapie Intensivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » A fost alertă la Spitalul Județean din Constanța după ce un senzor de oxigen a înregistrat o valoare ridicată și s-a activat