Antena Meniu Search
x

A fost găsit poştaşul care a furat pensiile localnicilor din Chiajna. Unde l-au prins poliţiştii

Bărbatul care a furat un sac cu aproape 300.000 de lei dintr-o maşină a Poştei a fost prins. Oamenii legii ceruseră inclusiv sprijinul populaţiei, după ce omul parcă a intrat în pământ. Anchetatorii cred că bărbatul s-a angajat la Poştă special pentru această lovitură. 

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 20:02

În urma unor investigaţii, polițiști orașului Chitila, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, l-au depistat în localitatea Ploiești pe bărbatul în vârstă de 20 de ani, bănuit de comitera furtului din data de 1 noiembrie, din autoturismul Poștei Române, a unui sac ce conținea suma de 278.000 de lei.

Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora. La acest moment, bărbatul se află în custodia polițiștilor din Chitila, fiind condus la sediul acestei subunități de poliție, pentru cercetări.

Poliţia a cerut sprijinul populaţiei

Poliţia din Ilfov a cerut sprijinul cetăţenilor pentru găsirea bărbatului suspectat că a furat marţi sacul cu 278.000 de lei dintr-o maşină a Poştei Române.  Bărbatul este angajat al Poştei: "Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt, constând în aceea că la data de 1 noiembrie ar fi sustras din maşina ce aparţine Poştei Române, oprită pe strada Eroilor din localitatea Chiajna, un sac de bani ce conţinea suma de 278.000 lei", a anunţat IPJ Ilfov.

Pe acelaşi subiect

Cum s-a produs jaful din maşina Poştei, în Chiajna

Potrivit informaţiile Observator, cei doi angajaţi ai Poştei se îndreptau spre Chiajna cu maşina plină cu bani. La un moment dat, însoţitorul i-a spus colegului de la volan că i s-a făcut rău şi l-a rugat să oprească la un magazin, ca să îşi cumpere o sticlă cu apă.  A petrecut mai puţin de un minut în magazin. Atât cât să ia sticla cu apa pentru care se scuzase în faţa colegului. Apoi a fugit pe lângă maşina de poştă, în direcţia opusă. Banii erau deja în rucsacul personal. 

Când a văzut că nu se mai întoarce colegul lui după mai multe minute, şoferul maşinii de poştă a căutat banii. Nu mai erau în sacul poştal. Şi-a dat seama că ar putea fi considerat complice şi a sunat la poliţie să anunţe că i-a dispărut colegul cu tot cu pensiile localnicilor din Chiajna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » A fost găsit poştaşul care a furat pensiile localnicilor din Chiajna. Unde l-au prins poliţiştii