Antena Meniu Search
x

Video Un "băiat cuminte" a furat pensiile localnicilor din Chiajna. S-ar fi angajat la Poşta Română special pentru această lovitură

Jaf din maşina Poştei! Un angajat a furat aproape 300.000 de lei, banii de pensie ai localnicilor din Chiajna, o comună-cartier a Bucureştiului. A avut un plan simplu, dar care a funcţionat, spun poliţiştii, care încă îl caută. Anchetatorii cred că s-a angajat la Poştă special pentru această lovitură. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.11.2022, 14:21

Vezi și

Cu maşina plină cu bani, cei doi angajaţi ai Poştei se îndreptau spre Chiajna. 

Însoţitorul transportului, un tânăr de 30 de ani, i-a spus colegului de la volan că i s-a făcut rău şi l-a rugat să oprească la un magazin, ca să îşi cumpere o sticlă cu apă. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Bărbatul a petrecut mai puţin de un minut în magazin. Atât cât să ia sticla cu apa pentru care se scuzase în faţa colegului. Apoi a fugit pe lângă maşina de poştă, în direcţia opusă. Banii erau deja în rucsacul personal. 

Vânzătoarea i-a vândut bărbatului o sticlă cu apă, fără să ştie că acel client era un hoţ cu 278.000 de lei în ghiozdan.

Pe acelaşi subiect

Camera ascunsă - vânzătoare: Omul ăla stătea în maşină, îl aştepta să vină. A crezut că e coadă. A stat aici vreo cinci, zece minute după el. 

Când a văzut că nu se mai întoarce colegul lui, şoferul maşinii de poştă a căutat banii. Nu mai erau în sacul poştal. Şi-a dat seama că ar putea fi considerat complice şi a sunat la poliţie să anunţe că i-a dispărut colegul cu tot cu pensiile localnicilor din Chiajna.

Şofer Poşta Română: Băiat cuminte, dar nu ştiu ce s-a întamplat. I s-a făcut dintr-odată, rău, a vrut să bea apă dar de fapt a fost altă treabă. S-a urcat într-o maşină şi a dispărut. Nu a plecat pe jos, îl aştepta cineva. 

Poşta Române va trimite alţi bani la Chiajna

Poliţiştii îl caută acum pe angajatul poştei care a fugit cu banii de pensii. Cred că a avut un plan bine pus la punct şi s-a angajat la poştă doar pentru acest tun. 

Claudia Bibire, Poşta Română: Este angajat de puţin timp. Are două săptămâni. Ştim că s-a plecat cu banii. 

Vestea jafului din maşina de poştă s-a răspândit repede printre localnicii din Chiajna care aşteptau pensia. 

Localnic: O hoţie nenorocită. Ce să facem... poliţia are acum o problemă să îi prindă repede să nu cheltuie banii. 

Localnic: Să rămână oamenii, pensionarii fără pensie e groaznic. Aşa ceva nu se poate. E sub orice critică.

Reprezentanţii Poştei Române spun că vor trimite alţi bani la Chiajna, ca să nu rămână vârstnicii fără pensii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un "băiat cuminte" a furat pensiile localnicilor din Chiajna. S-ar fi angajat la Poşta Română special pentru această lovitură