Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video A încercat să urce din mers în trenul care tocmai pornise din Gara Cluj, dar a alunecat şi a fost prins sub roţi. Sfârşit tragic pentru un bărbat de 46 de ani

A alergat spre propria sa moarte fără să ştie. Un bărbat de 46 de ani a avut parte de un sfârşit tragic, după ce a încercat să urce în trenul care tocmai pornise din staţie, din Gara Cluj.

de Alex Prunean

la 28.08.2024 , 21:28

A alunecat şi a căzut sub roţile lui. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai avut ce face pentru bărbat. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

La faţa locului s-au deplasat Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, o autospecială cu modul de descarcerare, motocicleta SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Victima avea leziuni incompatibile cu viaţa.

Ce spun poliţiştii

Vezi și

La data de 28 august a.c., în jurul orei 15:20, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la un accident produs pe un peron al stației din Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 46 de ani, ar fi încercat să se urce în trenul care circula pe relația Cluj-Napoca – Bistrița Nord, în timp ce garnitura feroviară se afla în mișcare.

Din nefericire, personalul medical prezent la fața locului a constatat decesul acestuia. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » A încercat să urce din mers în trenul care tocmai pornise din Gara Cluj, dar a alunecat şi a fost prins sub roţi. Sfârşit tragic pentru un bărbat de 46 de ani