Antena Meniu Search
x

Video "A intrat frontal în el, că e drogat şi băut la volan". Una dintre mașini a sunat singură la 112, după un accident cumplit în Bistrița

Accident teribil noaptea trecută pe şoseaua de centură a municipiului Bistriţa. Un tânăr de 23 de ani, care consumase alcool înainte de a se urca la volan, a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar. Primul apel la 112 a fost dat chiar de sistemul E-call al uneia dintre maşini.

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 09:19

Vezi și

Tânărul de 23 de ani a pierdut controlul volanului şi intrat într-o maşină, în care se aflau 2 persoane, condusă de un bărbat de 47 de ani. Impactul a fost extrem de violent. 

Martor: Venea din Bistriţa, fratemiu se ducea spre Lechinţa acasă şi el o venit şi a intrat frontal în el şi a făcut maşina praf, că e drogat şi băut la volan.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul pentru tânărul de 23 de ani a fost de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar şi pentru prelevare de mostre biologice. 

Cosmin Fizeșan, ISU Bistrița-Năsăud: La locul intervenţiei am găsit trei victime, conştiente, coperante, ieşite din autoturism. O singură victimă a fost transportată la spital de către echipajul EPA. unul dintre apelurile care a solicitat intervenţia noastră s-a făcut prin sistemul E-call. 

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă şi conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Mașina unui tânăr de 21 de ani, lovită de tren în Bistrița

Tot în Bistriţa, un tânăr de 21 de ani și-a văzut moartea cu ochii aseară, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren regional. 

Șofer: A murit motorul, nu a mai pornit. 

Reporter: Ai vrut să treci?

Șofer: Nu, am vrut să întorc. Mi s-au aprins două becuri în bord şi nu a mai pornit. 

Din fericire nimeni nu a fost rănit aici. Atât șoferul, cât și mecanicul de locomotivă au fost testați alcoolscopic, dar rezultatele au fost negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "A intrat frontal în el, că e drogat şi băut la volan". Una dintre mașini a sunat singură la 112, după un accident cumplit în Bistrița