Antena Meniu Search
x

Video A invitat mascaţii la el acasă, iar aceştia i-au făcut o vizită. Un bărbat din Constanţa a fost încătuşat după ce a ameninţat un poliţist pe Facebook

A înjurat şi a ameninţat un poliţist pe Facebook, apoi a invitat mascaţii acasă. Şi dorinţa i-a fost îndeplinită. Un individ de 25 de ani din Constanţa a fost reţinut pentru ultraj după ce, timp de patru minute, a înjurat în faţa camerei poliţistul care cerceta un caz în care era implicat. Din cauza postării, bărbatul riscă acum închisoarea.

de Redactia Observator

la 08.12.2021, 19:14

Vezi și

Timp de mai bine de patru minute, bărbatul nu s-a oprit din ameninţări şi injurii. Ar fi fost supărat că un poliţist de la secţia 5 din Constanţa ar fi insistat pe lângă victimele bătăilor lui să depună mărturie. Pare însă că cei doi au un conflict mai vechi. 

Oamenii legii au răspuns invitaţiei şi, în această dimineaţă, poliţişti de la investigaţii criminale, însoţiţi de mascaţi, au descins la locuinţa individului.

Andreea Iliescu IPJ Constanţa: Acesta a fost identificat la domiciliu şi a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări. 

Reporter: De ce ai ameninţat poliţiştii? De ce ai reacţionat aşa? Regreţi că ai ameninţat?

Pe acelaşi subiect

Arestat: Da, da, da.

Tupeul din filmarea apărută pe 27 noiembrie a dispărut ca prin farmec

Localnic: Cred că e şi vina poliţiei, unu la mână, de obicei sunt prea... nu ştiu cum să zic.

Reporter: Permisivi?

Localnic:  Exact!  Puşcăria ar fi cel mai simplu mod de a rezolva problema

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 4 ani de inchisoare. Nu este prima oara când are probleme cu legea. Tânărul are dosar penal şi pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » A invitat mascaţii la el acasă, iar aceştia i-au făcut o vizită. Un bărbat din Constanţa a fost încătuşat după ce a ameninţat un poliţist pe Facebook