Antena Meniu Search
x

Video Urmăreau live-uri de la înmormântări şi decideau ce mort jefuiesc. Bărbaţi acuzaţi că au profanat zeci de morminte în Dâmboviţa și Cluj

Trei bărbaţi, bănuiţi că ar fi profanat zeci de morminte în decursul a mai multor luni, au fost prinşi de poliţie. Aceştia aveau un mod special de operare. Se uitau la live-uri pe Facebook de la înmormântări şi îşi notau ce morminte sau cavouri par de lux. Apoi urma jaful. Luau bijuteriile sau banii lăsaţi în hainele celor îngropaţi. S-au îmbogăţit, astfel, cu zeci de mii de lei. Urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 07.12.2021, 09:00

Vezi și

Poliţiştii erau de mai mult timp pe urmele celor trei bărbaţi, bănuiţi că au profanat zeci de morminte în Dâmboviţa și Cluj. Aceştia aveau un mod aparte de a opera. Erau atenţi când cineva făcea live pe Facebook de la înmormântări. Se uitau dacă persoanele îngropate aveau bijuterii, ori dacă rudele acestora le puneau bani în haine, înainte de înhumare.

''Câte morminte ați spart până acum? 

Nu am făcut eu. Am fost șoferul. 

Dar de ce ați fost acolo? Aveați nevoie de bani? 

Pe acelaşi subiect

Da.'' 

Bărbaţii au fost arestaţi pentru 30 de zile

Doar de la un copil de doi ani, aceştia au luat suma de zece mii de lei. În noiembrie, dintr-un cimitir din Dâmboviţa, ar fi plecat cu bani şi bijuterii în valoare de aproape 14 mii de lei. Au fost prinşi, în cele din urmă, pe Autostrada Turda-Sebeş.

''Nu v-a fost milă de familiile celor pe care i-aţi dezgropat?

N-am ştiut eu. M-au luat să-i duc până într-un loc, atât.

Am înţeles. V-au păcălit?

Da.''

Suspecţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Urmăreau live-uri de la înmormântări şi decideau ce mort jefuiesc. Bărbaţi acuzaţi că au profanat zeci de morminte în Dâmboviţa și Cluj