Antena Meniu Search
x

Video Guru Adi de la Brad, vesel la eliberarea din arest, spune că i-a plăcut închis: "Mă bucur că am stat aici"

Guru din Apuseni este liber. Liderul comunităţii "Copiii Soarelui" a fost pus sub control judiciar, adică doar va da cu subsemnatul la Poliţie în următoarele 60 de zile. Adi de la Brad a contestat arestul preventiv invocând probleme grave de sănătate. Acuzat de viol, şantaj, hărţuire sexuală şi interzicerea accesului la educaţie, bărbatul a ieşit din sediul Poliţiei ...cu zâmbetul pe buze. 

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 19:12

Vezi și

''O decizie pozitivă şi mă bucur că am stat aici, pentru că am devenit un om matur şi un om puternic.''

Zâmbitor şi încrezător. Aşa a părăsit arestul preventiv liderul comunităţii "Copiii Soarelui". "Adi de la Brad" a fost adus astăzi în faţa instanţei şi a solicitat să fie judecat în libertate. S-a plâns de condiţiile din detenţie şi a invocat grave probleme medicale.

Aurel Moldovan, avocat: Măsura arestului preventiv este abuzivă. Doreşte să fie lăsat în libertate, să se ducă acasă. Este foarte bolnav, are două preinfarcturi.

Liderul comunităţii spirituale "Copiii Soarelui" a fost arestat preventiv săptămâna trecută, este acuzat de viol, şantaj, hărţuire sexuală şi interzicerea accesului la educaţie. Potrivit unor surse din anchetă, el şi-ar fi trecut pe numele său copiii din comunitate, tocmai pentru a-i ţine legaţi de loc, de un sătuc din Munţii Apuseni. 

Pe acelaşi subiect

Adi de la Brad neagă toate acuzaţiile aduse

Bărbatul de 59 de ani a negat toate acuzaţiile. 

''Cum vi se par acuzaţiile care vi se aduc?

Nefondate.''

Aurel Moldovan, avocat: Este o singură sesizare de viol a unei părţi vătămate, făcute după 7 ani de zile, care nu e dovedită sub nicio formă.

În plus, avocatul a venit şi cu o explicaţie pentru care copiii trecuţi pe numele bărbatului nu sunt înscrişi la nicio şcoală. 

Aurel Moldovan, avocat: Acei minori erau înscrişi în şcoli private în California, în Nevada, peste tot în lume. 

Pentru următoarele 60 de zile, guru din Apuseni va fi cercetat sub control judiciar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Guru Adi de la Brad, vesel la eliberarea din arest, spune că i-a plăcut închis: "Mă bucur că am stat aici"