Antena Meniu Search
x

A murit Călin Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din România. Avea doar 45 de ani

A murit Călin Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din România. DJ-ul avea doar 45 de ani și s-a stins sâmbătă seara, pe plajă, la Corbu.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 26.07.2020, 20:23

Călin Gheorghe a murit
Călin Gheorghe avea 45 de ani - Facebook
  • Călin Gheorghe era cu rulota, la Corbu.
  • DJ-ul a suferit un stop cardiorespirator.

Călin Gheorghe, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate voci ale radioului românesc s-a stins sâmbătă, la doar 45 de ani, la Corbu. De-a lungul ultimilor 25 de ani, DJ-ul a lucrat la Pro Fm, Radio Guerrilla sau Europa FM.

Postul de radio Europa FM, acolo unde DJ-ul Călin Gheorghe venise la începutul anului, a anunțat motivul morții acestuia. "Colegul nostru Călin Gheorghe a murit. Avea doar 45 de ani și a fost răpus sâmbătă de un stop cardiorespirator. Călin era unul dintre cei mai experimentați oameni de radio, o voce pe care o auzeam în FM de peste 25 de ani și care se alăturase Europa FM îmbogățindu-ne echipa în luna februarie a acestui an. Îl ascultam în fiecare seară de joi, la Pop Rock. Ultima emisiune a fost joi. Acum 3 zile. Iar ieri a venit vestea morții sale. Dumnezeu să îl odihnească! Noi ni-l vom aminti mereu așa cum l-am cunoscut.", se arată în mesajul postat de Europa FM.

În memoria lui, Europa FM va difuza știri și muzică, fără niciun DJ, scrie Libertatea.

Fostul său coleg de la Radio Guerrilla, Iulian Tănase, a oferit și el informații pe acest subiect. “Călin Gheorghe se afla cu rulota la mare, la Corbu. Ieri-dimineață, a intrat în apă și dus a fost. Infarct. A murit în locul unde i-ar fi plăcut să îmbătrânească. N-a mai apucat. A fost un om bun și blând, cu o voce gravă, al cărei timbru a ajuns acum pe o carte poștală pe care cineva a expediat-o mult prea devreme dincolo. Drum lin, Călin!”, a scris acesta pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » A murit Călin Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din România. Avea doar 45 de ani