Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video A murit Christoph Daum. Fostul selecţioner al României s-a stins din viaţă la 70 de ani, după o lungă luptă cu cancerul pulmonar

Lumea fotbalului este îndurerată. Christoph Daum, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, a murit la 70 de ani, după o lungă luptă cu cancerul pulmonar. Potrivit publicaţiei germane Bild, Christoph Daum a încetat din viaţă sâmbătă, la Koln.

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 09:21

Christoph Daum "a decedat în pace, în mijlocul familiei", după cum au anunţat apropiaţii germanului.

Starea de sănătate a fostului fotbalist german s-a deteriorat în ultimele luni, după o perioadă îndelungată în care a efectuat şedinţe de chimioterapie. 

El declarase că a descoperit cancerul la un control de rutină.

Vezi și

A murit Christoph Daum, fostul selecţioner al României: a antrenat naționala în perioada 2016-2017

Pe acelaşi subiect

În anul 2016, el a făcut istorie devenind primul selecționer străin al echipei naționale. Christoph Daum i-a pregătit pe tricolori timp de 14 luni, între iulie 2016 şi septembrie 2017.

A fost demis după ce România a ratat calificarea la Mondialul din Rusia.

Cariera sa a fost marcată de un scandal major la începutul anilor 2000. În timp ce era favorit să preia naţionala Germaniei, a fost testat pozitiv pentru cocaină. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » A murit Christoph Daum. Fostul selecţioner al României s-a stins din viaţă la 70 de ani, după o lungă luptă cu cancerul pulmonar