Antena Meniu Search
x

Christoph Daum, diagnosticat cu cancer, vine cu veşti bune de Crăciun: A anunţat că este "pe drumul cel bun spre vindecare"

Germanul Christoph Daum, fost selecţioner al naţionalei României, a venit cu veşti bune privind sănătatea sa, la două luni după ce a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. "Sunt pe drumul cel bun spre vindecare. În acelaşi timp, aş dori să exprim sincere mulţumiri pentru nenumăratele cuvinte de încurajare şi sprijin din ultimele luni", a spus Daum. 

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 15:49

Christoph Daum vine cu veşti bune de Crăciun: A anunţat că este pe cale să se vindece de cancer
Christoph Daum vine cu veşti bune de Crăciun: A anunţat că este pe cale să se vindece de cancer - Profimedia Images

După ce a anunţat în octombrie că suferă de cancer, Christoph Daum a primit nenumărate mesaje de susţinere, relatează Agerpres.

Acum, germanul a postat urări de Crăciun şi de Anul Nou pe Instagram şi a vorbit şi despre tratamentul său împotriva cancerului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chimioterapia a avut un efect pozitiv

Pe acelaşi subiect

"În acelaşi timp, aş dori să exprim sincere mulţumiri pentru nenumăratele cuvinte de încurajare şi sprijin din ultimele luni. Mi-au dat putere şi încredere şi au avut un impact extrem de pozitiv asupra tuturor tratamentelor. Sunt pe drumul cel bun spre vindecare", a scris Daum.

Chimioterapia a avut un efect pozitiv. "A fost destul de intens, cu doze foarte mari. Din fericire însă, sunt sănătos şi am putut să trec peste asta", a mărturisit germanul.

Daum, în vârstă acum de 69 de ani, a fost selecţionerul României între iulie 2016 şi septembrie 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Christoph Daum, diagnosticat cu cancer, vine cu veşti bune de Crăciun: A anunţat că este "pe drumul cel bun spre vindecare"