Antena Meniu Search
x

A murit copilașul de nici 2 ani din Timiș care s-a înecat în curtea casei, într-un puț de apă

A murit copilașul de 1 an și 7 luni din satul Jena, județul Timiș, care s-a înecat într-un puț de apă din curtea casei. O clipă de neatenție a părinților i-a fost fatală.

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 09:40

copil la spital
A murit copilașul de nici 2 ani care s-a înecat în curtea casei, într-un puț de apă - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Tragedie într-o familie din judeţul Timiş. Un copil de un an şi şapte luni a ajuns în stare critică la spital, după ce s-a înecat în căminul din curtea casei, unde sunt montate apometrele. Copilul a stat acolo aproape 10 minute, până când acesta a fost găsit incoştient de către părinţi. A fost transportat de urgenţă cu elicopterul la Timişoara, acolo unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-l ține în viață. Din nefericire, trupul copilului a cedat.

Copilul a fost scăpat din ochi de părinți pentru scurt timp

Baieţelul de un an și sapte luni a fost scăpat din ochi preţ de doar câteva minute, timp în care acesta a căzut în groapa unde sunt montate apometrele, care are doar 50 de centimetri adâncime. Tatal său încerca să remedieze o avarie.

După apelul la 112, primii care au ajuns la fața locului au fost doi agenți de la secția de poliție din localitatea Găvojdia. Oamenii legii l-au găsit pe copil inconştient și au încercat să îl readucă la viaţă. În scurt timp, a ajuns şi o ambulanţă, împreună cu un echipaj SMURD. Cadrele medicale au continuat aproape o oră şi jumătate manevrele de resuscitare.

Copilul a fost transportat cu elicopterul la spital în stare gravă. Era în comă profundă, cu sângerare abdominală, probabil în urma unei căzături de la înălţime în acel puţ cu apă. Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » A murit copilașul de nici 2 ani din Timiș care s-a înecat în curtea casei, într-un puț de apă