Antena Meniu Search
x

Foto A murit DMX. Rapper-ul făcuse infarct acum o săptămână, după o posibilă supradoză de droguri

Rapper-ul DMX, în vârstă de 50 de ani, a murit după o săptămână de la atacul de cord pe care l-a suferit în urma unei posibile supradoze de droguri.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 10.04.2021, 08:48

Vezi și
  • Știre în curs de actualizare

Familia artistului a confirmat decesul: "Suntem profund întristați să anunțăm astăzi că al nostru DMX, numit la naștere Earl Simmons, a murit la vârsta de 50 de ani la White Plains Hospital cu familia alături de el, după ce a fost pus la aparate de menținere a vieții în ultimele zile".

Analizele făcute de medici au lăsat familia cu o decizie extrem de grea - dacă să îl țină pe DMX în comă, conectat la ventilator. Potrivit Daily Mail, care citează publicația TMZ, testele clinice au arătat că nu există nicio îmbunătățire a activității cerebrale de când rapper-ul a fost spitalizat, vinerea trecută, fiind deprivat de oxigen pentru aproximativ jumătate de oră.

Familia a cerut ca fostul manager și prieten Steve Rifkind să zboare la spitalul din New York, pentru a îi fi aproape. Tot TMZ anunțase, luni, că unii dintre cei 15 copii l-au vizitat pe patul de spital.

"Earl a fost un luptător care a luptat până la final. Și-a iubit familia cu toată inima și apreciem timpul pe care l-au petrecut cu el. Muzica lui Earl a inspirat nenumărați fani în întreaga lume și moștenirea lui va dăinui mereu", se mai arată în comunicatul familiei, transmis revistei People.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » A murit DMX. Rapper-ul făcuse infarct acum o săptămână, după o posibilă supradoză de droguri