Antena Meniu Search
x

A murit infectat cu coronavirus medicul Cătălin Bărbulescu, de la Spitalul Universitar

A murit infectat cu coronavirus medicul Cătălin Bărbulescu, de la Spitalul Universitar. Era unul dintre cele 35 cadre medicale infectate cu COVID-19 la începutul lunii trecute.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.05.2020, 10:06

Coronavirus în România
Cătălin Rădulescu - Facebook
  • 35 de cadre medicale au fost infectate la Universitar.
  • Este prima victimă în rândul medicilor, în acest spital.

Un medic de la Spitalul Universitar din Capitală a decedat din cauza COVID-19. ”Colegul nostru, dr Cătălin Bărbulescu, a încetat din viaţă aseară. Gândul nostru să urmărească permanent de acum acest om bun. Spitalul Universitar de Urgenţă suferă azi prima pierdere în această luptă cu vremurile.”, este anunţul postat pe pagina de Facebook a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Cătălin Bărbulescu era medic primar Chirurgie toracică. "O zi nefastă, ca o ironie a sorții, OMUL care a operat o viață pacienți cu afecțiuni pulmonare,Dr. Cătălin Bărbulescu, ne-a părăsit răpus de neputința propriilor plămâni in fața nenorocitului Covid 19 după multe zile de suferință .Amintirea lui, va dăinui veșnic ca un sacrificiu pe altarul profesie de chirurg . Sincere condoleanțe familiei.", a scris un apropiat pe re'eaua de socializare.

La începutul lunii aprilie, 35 de cadre medicale şi 75 de pacienţi de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti erau confirmaţi cu coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » A murit infectat cu coronavirus medicul Cătălin Bărbulescu, de la Spitalul Universitar