Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video A murit la doar 19 ani, după ce a intrat pe constrasens. Alte trei persoane au ajuns la spital în urma accidentului din Cluj

Accident mortal ieri în Cluj. Un şofer de 19 ani şi-a pierdut viaţa, iar alte trei persoane au fost transportate la spital cu răni grave după o coliziune între două maşini.

de Alex Prunean

la 20.07.2024 , 08:27

Accidentul grav a avut loc între localitățile Moldovenești și Mihai Viteazu. Tânărul ar fi pătruns pe contrasens, moment în care a intrat violent într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani. 

A murit după ce a intrat pe contrasens

 

La faţa locului, au intervenit mai multe echipaje de salvatori, care l-au scos pe băiat din maşina avariată. Medicii au început manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, au fost nevoiţi să declare decesul. 

Vezi și

Echipajele au acordat primul ajutor şi unui pasager de 15 ani care era rănit şi în stare de inconştienţă. De asemenea, o femeie de 34 de ani și un copil de 3 ani au primit primit îngrijiri. Toţi cei răniţi au ajuns la spital. 

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » A murit la doar 19 ani, după ce a intrat pe constrasens. Alte trei persoane au ajuns la spital în urma accidentului din Cluj