Antena Meniu Search
x

VESTE TRISTĂ: A murit Snoopy, câinele salvat dintr-un incendiu de pompierul-erou din Piteşti. Salvatorul voia să-l adopte

Snoopy, câinele salvat de un pompier din Piteşti dintr-un incendiu, zilele trecute, a murit. "Drum bun, prietene, ne vedem acolo, sus!" - a scris salvatorul, pe Facebook.

Vezi și

Snoopy, câinele salvat de un pompier din Piteşti dintr-un incendiu, zilele trecute, a murit. "Drum bun, prietene, ne vedem acolo, sus!" - a scris salvatorul, pe Facebook.

Imaginile în care pompierul Costache Mugurel a resuscitat un câine pe care îl salvase dintr-un incendiu au stârnit un val de emoţie în România şi au făcut înconjurul lumii.

Astăzi însă, a venit o veste tristă: Snoopy, câinele salvat, a murit, la câteva zile după incendiu. Câinele era îngrijit într-un cabinet veterinar din Piteşti, însă medicul nu l-a putut ţine în viaţă.

Pe acelaşi subiect

Se pare că fumul inhalat în incendiul de zilele trecute i-a fost fatal câinelui.

Plutonierul major Costache Mugurel e cel mai afectat de această veste. Salvatorul chiar plănuia să-l adopte pe Snoopy. A lăsat un mesaj pe Facebook, când a aflat.

"Drum bun, prietene, să ne vedem cu bine, acolo, sus. Te voi iubi mereu..." a scris pompierul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca o ironie a sorţii, tânărul piteştean fusese premiat în această dimineaţă de Consiliul Local, pentru curajul şi pentru gestul său mărinimos, de a salva un suflet.

„Sunt mândru de ce am făcut. Noi, pompierii salvăm oameni, animale. Acel cățeluș merita o șansă și nu am vrut să îl las", a declarat Mugurel.

La ceremonie, tânărul era optimist.

"Am înțeles că a ajuns la o clinică din Pitești și e mai bine. Eu am luptat pentru el, acum trebuie să lupte și el. Eu mi-aș dori să îl adopt, dar întâi să se facă bine” a declarat pompierul erou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » VESTE TRISTĂ: A murit Snoopy, câinele salvat dintr-un incendiu de pompierul-erou din Piteşti. Salvatorul voia să-l adopte