Antena Meniu Search
x

Video A murit sub ochii soției, pe plaja din Mamaia. Bărbatul s-a prăbușit imediat ce a intrat în apă, iar salvatorii exclud varianta înecului

Tragedie ieri pe litoral! Un bărbat de 70 de ani şi-a pierdut viaţa în staţiunea Mamaia. Omul era la plajă alături de soţie, când a decis să intre în apă. În scurt timp acesta a căzut ca secerat, iar în ciuda eforturilor salvamarilor, inima i-a cedat. Salvatorii exclud varianta înecului pentru că marea a fost liniştită. Atenţie, vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 11.07.2023, 09:39

Vezi și

Ieri dimineaţă, în jurul orei opt, bărbatul se afla pe plajă alături de soţia sa. La un moment dat acesta a intrat în apă, iar în fracţiune de secundă s-a prăbuşit, ca secerat. Turiştii aflaţi pe plajă au dat imediat alarma! Mai mulţi medici şi salvamari au sosit rapid la faţa locului.

În zadar însă, bărbatul se afla deja în stop cardio-respirator când a fost adus la mal.

Daniel Lopătaru, salvamar: L-am scos, anunţase între timp un turist, SMURD-ul şi salvarea, ne-am apucat noi de masaj cardiac. Apa nu era foarte mare, îmi venea mie undeva în jurul abdomenului.

Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța: La locul solicitării au fost trimise două echipaje SMURD şi un echipaj SAJ. A fost găsit un pacient în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate nu a răspuns la protocol şi a fost declarat decedat. 

Medicii avertizează turiştii că nu doar valurile reprezintă un pericol, ci și expunerea un timp îndelungat la razele soarelui

După ce zilele trecute în mai toate staţiunile de pe litoral a fost arborat steagul roşu, salvamarii rămân şi acum în stare de alertă. Medicii avertizează turiştii că nu doar valurile reprezintă un pericol. Expunerea pentru un timp îndelungat la razele soarelui poate aduce probleme mari de sănătate, în special vârstnicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » A murit sub ochii soției, pe plaja din Mamaia. Bărbatul s-a prăbușit imediat ce a intrat în apă, iar salvatorii exclud varianta înecului