Antena Meniu Search
x

Video "A omorât-o în casă". Femeie de 77 de ani, ucisă de fiul cu probleme psihice, în Cluj-Napoca. Bărbatul a încercat în urmă cu ceva timp să se sinucidă

Tragedie într-o familie din Cluj-Napoca. O femeie, în vârstă de 77 de ani, a fost ucisă, ieri după-amiază, pe Calea Mănăştur, suspect fiind chiar fiul victimei, spun autorităţile. Vecinii au mărturisit că bărbatul ar avea probleme de comportament, iar în urmă cu ceva timp a vrut să se sinucidă. 

de Redactia Observator

la 07.06.2024 , 08:55

Femeia locuia singură în apartamentul din cartierul clujean. Vecinii spun că obişnuia să primească vizite de la fiul ei şi soţia sa, însă de la o vreme lucrurile s-au schimbat. Băiatul ar fi început să aibă probleme psihice şi a vrut să îşi ia viaţa de mai multe ori.

Băiatul ar fi început să aibă probleme psihice şi a vrut să îşi ia viaţa de mai multe ori

"Ştiu că acum o lună de zile, trei săptămâni, a vrut să se arunce de pe bloc jos. Eu vedeam zilnic că vine la mama lui, pleca, venea. Nu locuiau împreună", a declarat un localnic. 

Vezi și

Martorii care au găsit-o pe femeie fără suflare au sunat imediat la 112.

Pe acelaşi subiect

"A zis o vecină că ce s-a întâmplat? Zice a murit vecina. A omorât-o în casă", spune o vecină.

Autorităţile au ajuns imediat la faţa locului, iar în prezent încearcă să afle motivele pentru care a izbucnit scandalul în apartament.

A fost deschis şi un dosar penal, iar dacă fiul femeii va fi găsit vinovat îşi va petrece următorii ani după gratii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » "A omorât-o în casă". Femeie de 77 de ani, ucisă de fiul cu probleme psihice, în Cluj-Napoca. Bărbatul a încercat în urmă cu ceva timp să se sinucidă