Antena Meniu Search
x

A plecat în drumeţie, dar a fost găsit mort. Ilie, fiul unui profesor din Maramureş, a ales moartea la doar 20 de ani

Dramă în familia unui profesor de la Liceul Tehnologic din localitatea Repedea, judeţul Maramureş. Fiul său, Ilie, a ales moartea la doar 20 de ani.

de Monica Palade

la 28.07.2023, 18:30

A plecat în drumeţie, dar a fost găsit mort. Ilie, fiul unui profesor din Maramureş, a ales moartea la doar 20 de ani

Tânărul a plecat de acasă, joi, în jurul prânzului, într-o drumeţie spre cabana de vacanţă a familiei. Cum nu s-a mai întors şi avea telefonul mobil oprit, familia a pornit în căutarea lui, vineri dimineaţa.

A ales să moară lângă casa de vacanţă a familiei

Au mers la cabană şi l-au căutat în împrejmurimi, dar nu au avut succes, aşa că au cerut ajutorul autorităţilor. Pentru că telefonul era oprit, Ilie nu a putut fi nici localizat.

O echipă de salvatori montani, care au în dotare şi o dronă cu termoviziune a plecat spre punctul de întâlnire cu celelalte structuri implicate în acţiune, Poliţia, ISU, Jandarmeria, precum şi localnici mobilizati de primarul localităţii Repedea.

Din păcate, tânărul a fost găsit spânzurat de un copac, sus pe munte, la doar 200 de metri de cabana familiei. Trupul său era în rigiditate postmortală, semn că îşi pusese capăt zilelor chiar în ziua în care a dispărut.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Simona Vasiac. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » A plecat în drumeţie, dar a fost găsit mort. Ilie, fiul unui profesor din Maramureş, a ales moartea la doar 20 de ani