Antena Meniu Search
x

Foto A plecat să-și caute soția, după un apel tulburător. I-a găsit picioarele ieșind din gura unui piton, în jungla Indoneziană: "Cadavrul intact, oasele zdrobite"

Caz șocant în Indonezia! O femeie de 30 de ani a fost ucisă de un piton de 10 metri, după ce s-a aventurat de una singură prin junglă. Soțul ei a găsit picioarele femeii ieșite din gura șarpelui.

de Redactia Observator

la 03.07.2024 , 17:42

A plecat să-și caute soția pentru a mai ajuns acasă. I-a găsit picioare ieșind din gura unui piton, în jungla Indoneziană
A plecat să-și caute soția pentru a mai ajuns acasă. I-a găsit picioare ieșind din gura unui piton, în jungla Indoneziană - The Sun

Siriati, în vârstă de 30 de ani, mergea singură prin jungla indoneziană când fiara s-a năpustit asupra ei. Șarpele s-a încolăcit în jurul femeii și a sufocat-o până și-a dat ultima suflare, apoi a înghițit-o. Soțul ei, Adiansya, în vârstă de 30 de ani, a plecat să o caute și a realizat ce s-a întâmplat când a văzut picioarele femeii ieșind din gura șarpelui, potrivit The Sun.

I-a văzut picioarele soției în gura șarpelui

Bărbatul a ucis șarpele și a încercat să-și salveze soția, dar aceasta era deja moartă. Femeia traversa jungla pentru a se întâlni cu fratele ei, ca să meargă în piață. Soțul femeii a devenit îngrijorat după ce cumnatul lui a sunat și l-a anunțat că Siriati nu a mai ajuns la el și că nici nu reușește să dea de ea.

Articolul continuă după reclamă

„Starea cadavrului era intactă, dar oasele fuseseră zdrobit", au povestit autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » A plecat să-și caute soția, după un apel tulburător. I-a găsit picioarele ieșind din gura unui piton, în jungla Indoneziană: "Cadavrul intact, oasele zdrobite"