Antena Meniu Search
x

Video "A plouat şi... ghinion". Tot cimentul turnat de nişte muncitori pe marginea şoselei spre Poiana Braşov s-a scurs în vale, prin pădure

Treabă de mântuială, în Poiana Braşov. Nişte rigole prin care să se scurgă apa de pe şosea au ajuns ele să se scurgă în pădure. Tot cimentul turnat de muncitori a ajuns printre copaci, iar rezistenţa construcţiei a fost compromisă. Firma spune că a avut ghinion cu ploaia, iar reprezentantul primăriei îi scuză pe muncitori spunând că au încercat să facă un lucru bun, dar a ieşit prost.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 18:09

Vezi și

Rigolele din beton turnate pe marginea şoselei spre Poiana Braşov s-au scurs în vale, printre copaci, după ce viitura a stricat lucrarea unor muncitori.

Din cauza ploii, tot laptele de ciment şi cimentul în sine s-au scurs în pădure. Conform imaginilor surprinse de reporterul Observator Claudiu Loghin, muncitorii au încercat să strângă cu lopata cimentul scurs printre copaci, iar şeful echipei a promis că lucrarea va fi refăcută, explicând că a avut ghinion din cauza ploii. 

"A venit apa când a fost gata rigola şi a rupt rigola, ce putem să facem. Acum reparăm din nou din cauză că a venit apa pe mijloc. Se întâmplă, cauze naturale, nu avem ce face. O să remediem", a spus şeful echipei de muncitori.

Firma va reface lucrarea pe cheltuiala ei

Pe acelaşi subiect

Primăria a anunţat că firma va reface lucrarea pe cheltuiala ei, pentru că trebuia să fie mai atentă la prognoza meteo.

"Săptămâna viitoare se anunţă ninsori, am avut o problemă cu drumul acolo. Trebuie să intervină până începe ninsoare ca să nu avem o situaţie mai gravă. Din păcate firma care realizează lucrarea nu a ţinut cont de prognoza meteo şi au fost surprinşi de ploaie şi de viitură. Ei vor reface lucrarea pe cheltuiala lor, au încercat să elimine şi betonul care s-a scurs din acea zonă.

Au încercat să facă un lucru bun, ca să nu avem probleme mai grave, din păcate a ieşit prost pentru că trebuia să fie foarte atenţi la prognoza meteo şi să ţină cont de aceste ploi şi de faptul că puteam ajunge în această situaţie", a declarat reprezentantul Primăriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "A plouat şi... ghinion". Tot cimentul turnat de nişte muncitori pe marginea şoselei spre Poiana Braşov s-a scurs în vale, prin pădure