Antena Meniu Search
x

Video "A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui". Dumitru, bărbatul care a deszăpezit drumul Ambulanţei către gravida din Botoşani, a murit după 40 de ore de muncă fără oprire

A petrecut zile întregi la muncă, curățând drumurile de zăpada care a făcut prăpăd în ultimele zile, în mai multe colțuri ale țării. Un bărbat de 57 de ani, angajat al Secției Drumuri Naționale (SDN), a fost găsit mort de unul dintre colegii săi, la primele ore ale dimineții.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 13:27

Vezi și

Dumitru Ichim era angajat la SDN și avea 57 de ani. În ziua de joi ar fi lucrat fără oprire la deszăpezirea drumului spre Crasnaleuca, acolo unde o femeie a născut o fetiță acasă, ajutată printr-un apel video de un asistent medical.

Deși obosit, a ales să lucreze în continuare chiar și după ce a terminat această intervenție dificilă și s-a oferit să participe și la deszăpezirea drumurilor din Săveni. Știa că oamenii au nevoie de el.

A lucrat 40 de ore pentru a ajuta toți oamenii care aveau nevoie

”Era un om extraordinar și foarte dedicat muncii și oamenilor. A muncit până la epuizare. A tras tare la cazul cu copilul născut acasă, să reușim să îl aducem în grija cadrelor medicale. A muncit și peste noapte și la un moment dat a spus că se simte obosit și a mers în bază, la Săveni, să se odihnească. A fost găsit dimineață, fără suflare”, a spus un apropiat al acestuia.

Pe acelaşi subiect

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de a îl salva, inima i-a cedat și a fost declart mort. Dumitru era un bărbat respectat și iubit de colegii săi și de oamenii care au avut onoarea să-l cunoască.

“La Poliţie, la ISU, la ambulanță, tura este de 8-12 ore. Au terminat, au plecat acasă. La noi pleci acasă când se termină munca. E foarte greu să mai găsești un om ca el. Unde era trimis, făcea totul. Un adevărat profesionist. A ajutat-o pe femeia din Crasnaleuca să ajungă la spital. A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui”, a spus un coleg de-al bărbatului.

Potrivit unor colegi, bărbatul ar fi lucrat de 40 de ore încontinuu și suferea de mai multe afecțiuni cronice. Cazul a intrat și în atenția poliției, dar și a ITM, care au deschis anchete, potrivit Monitorul de Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui". Dumitru, bărbatul care a deszăpezit drumul Ambulanţei către gravida din Botoşani, a murit după 40 de ore de muncă fără oprire