Antena Meniu Search
x

Video "A spart geamul, ne-a înjunghiat, ne-a bătut". Clipe de coşmar pentru familia din Călăraşi, torturată de fostul iubit al fetei. Mărturia înfiorătoare a mamei

Căutări ca în filme în Călăraşi, cu câini de urmă special antrenați, dar și cu un elicopter. Poliţiştii încearcă să dea de urma unui individ care a intrat într-o locuință din apropiere de Călărași și a înjunghiat patru persoane - fosta sa iubită, pe actualul său iubit, dar și pe părinții ei. Anchetatorii verifică fiecare casă şi fiecare maşină din zonă. 

de Redactia Observator

la 06.10.2023, 19:22

Polițiștii caută de o zi şi o noapte un individ care a atacat cu sânge rece o familie din sat. Orbit de gelozie, s-a repezit cu cuțitul asupra fostei iubite, dar și asupra actualului ei concubin. De atacul furibund nu au scăpat nici părinții fetei. 

Mama victimei: Scandal! A intrat în curte, a spart geamul, a intrat în casă, ne-a înjunghiat, ne-a bătut… Pentru soţia lui a venit. Obligat să trăiască cu el. Eu m-am luptat pentru fiica mea să o salvez. De aia sunt în halul ăsta eu…

Planul pas cu pas al bărbatului

Atacatorul a luat, o sticlă cu benzină și a încercat să le dea foc. Apoi s-a făcut nevăzut.

Pe acelaşi subiect

Bogdan Dinu, reporter Observator: Atacul s-a produs pe malul opus. Folosind această barcă, bărbatul a reușit să traverseze Dunărea și să ajungă până aici, în zona pădurii. Aici este și locul în care polițiștii i-au pierdut urma.

Insula este scotocită acum de zeci de polițiști și jandarmi înarmaţi. Toate casele şi magaziile sunt verificate de anchetatori. Agresorul este căutat şi din aer, asta după ce agenții au ridicat un elicopter care să survoleze zona. Polițiștii au adus și câini de urmă, pentru a-l depista.

Bărbatul, căutat cu elicoptere şi câini

Bogdan Dinu, reporter Observator: Polițiștii și jandarmii au o misiune dificilă. Asta pentru că vorbim de o suprafață imensă. Mai bine de 22 de mii de hectare de pădure în care bărbatul se poate ascunde.

În punctul de trecere, acolo unde bacul face accesul pe insulă, polițiștii controlează atent fiecare mașină… și nu numai… Fosta iubită a agresorului a fost operată de medici. În spital au ajuns şi actualul ei partener și tatăl ei. În tot acest timp, mama agresorului îi găseşte scuze individului.

Mama atacatorului: El dacă era să o omoare, o omora acasă, cât a stat cu el o lună şi ceva. Deci în 3 luni de zile s-a dus, s-a întors...păi dar nu se poate...trăiesc cu ăla o lună jumătate, cu ăsta o lună jumătate.

Apel la locuitori

Poliţiştii fac apel la locuitori să sune la poliţie dacă îl recunosc.

Bianca Ghiveci, Poliția Călărași: Bărbatul căutat se numeşte Radu Costel Dumitru, are 35 de ani şi locuieşte în comuna Roseți, județul Călărași. Rugăm cetățenii care îl văd pe acest bărbat să apeleze numărul de urgență.

Polițiștii sfatuiesc oamenii să nu interacţioneze cu el pentru că e periculos. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "A spart geamul, ne-a înjunghiat, ne-a bătut". Clipe de coşmar pentru familia din Călăraşi, torturată de fostul iubit al fetei. Mărturia înfiorătoare a mamei