Antena Meniu Search
x

Video "A venit apa că a mutat uşa la garaj. Uitaţi-vă aici, parchetuţul meu şi mobila". O avarie la o conductă a inundat o stradă şi subsolurile caselor din Cluj

O stradă din Cluj-Napoca a intrat în această după-amiază la apă... la propriu. O conductă spartă a acoperit şoseaua cu şuvoaie, iar curţile şi subsolurile au fost inundate. Afectate au fost şi maşinile aflate pe şosea. Oamenii sunt disperaţi, mai ales că nu e prima dată când se întâmplă asta. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 22.11.2023, 17:51

Vezi și

În doar câteva minute, strada Eremia Grigorescu, din Cluj-Napoca a fost acoperită de apă. De vină: o ţeavă aflată chiar sub şosea. 

Apa a intrat şi în maşinile de pe drum

Alex Prunean, reporter Observator: Avaria pare una destul de serioasa, iar apa continua sa iasa de sub asfalt cu presiune. Toate gradinile si subsolurile de pe aceassta strada au fost inundate, fara ca proprietarii sa poata face ceva. 

Femeie: Aşa de puternic a venit apa că a mutat uşa la garaj. Uitaţi-vă aici, parchetuţul meu, şi tot, şi mobila, şi tot ce există! Nu am crezut că e aşa dezastru! Săracele mere, cartofii mei plutesc!

Pe acelaşi subiect

Şovoiul de apă a intrat chiar şi în maşinile aflate pe drum. Aceasta şoferiţă a avut cel mai mare ghinion....

Localnică-reporter: S-a spart fix langa masina mea, deci norocoasa.

-  Ai putut iesi de acolo? 

- Au impins si m au ajutat domnii de la pompieri 

Compania de Apă a oprit în cele din urmă alimentarea în zonă pentru a putea să repara avaria. Locuitorii din zona afectată spun însă că nu este prima dată când au de-a face cu un astfel de incident şi se tem că nici ultima... 

Localnic-reporter: Sunt pe o stradă pe care întruna se întâmplă. 

De ce, sunt vechi ţevile? 

Da, nu s-a modernizat cum trebuie... 

După ce distrugerile vor fi evaluate, iar pompierii termină de scos apa din subsoluri, proprietarii vor putea depune cereri de despagubire la Compania de Apă. Până la această oră, reprezentanţii acesteia nu au oferit un punct de vedere oficial. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "A venit apa că a mutat uşa la garaj. Uitaţi-vă aici, parchetuţul meu şi mobila". O avarie la o conductă a inundat o stradă şi subsolurile caselor din Cluj