Antena Meniu Search
x

Video "A venit aşa dintr-o dată". Utilaj forestier care tracta o dubă, spulberat de un tren de călători în Bistrița-Năsăud. Șoferul era băut bine și nu avea permis

Panică pentru 60 de persoane care călătoreau aseară cu un tren Regio în judeţul Bistriţa Nasaud. Locomotiva a izbit în plin un utilaj forestier, condus de un bărbat care băuse bine înainte de a se urca la volan. În plus, acesta nici nu deținea permis de conducere. 

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 08:26

Vezi și

Accidentul a avut loc între stațiile feroviare Salva și Coșbuc. Trenul Regio, care circula pe ruta Sighetu Marmației - Beclean a acroșat utilajul care tracta o dubă.

Tânăr: Tata ar fi vrut să scoată un om la deal. Nu a văzut trenul, că normal aici trenul are limită de viteză, dar şi noi când am auzit, a venit aşa dintr-o dată şi după aceea s-a frânat dintr-o dată.

Conductor: Am fost în tren. Am auzit doar că a frânat. Când m-am uitat pe uşă am văzut microbuzul ăsta întors încoace. Dincolo zice, de la deal, e un TAF răsturnat cu roţile în sus.

Șoferul utilajului era băut și nu avea permis auto

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, utilajul s-a răsturnat, iar şoferul, un bărbat de 42 de ani a fost rănit.

Marius Rus, ISU Bistriţa-Năsăud: A fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD şi transportat la UPU SMURD Bistriţa pentru continuarea investigaţiilor medicale. 

Poliţiştii au descoperit că acesta băuse înaine de a se urca la volan, rezultatul alcooltestului fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceştia au aflaşi că bărbatul nu deține permis auto pentru nicio categorie de vehicule. În cazul mecanicului locomotivei, rezultatul testării a fost negativ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "A venit aşa dintr-o dată". Utilaj forestier care tracta o dubă, spulberat de un tren de călători în Bistrița-Năsăud. Șoferul era băut bine și nu avea permis