Antena Meniu Search
x

Video A venit în plină zi cu sabia la cazinou ca să se răzbune pe un angajat. Bărbatul din Târgu Neamț a fost reținut

Scene ca-n filme într-un cazinou din Târgu Neamţ. Mare le-a fost mirarea angajaţilor când un bărbat a intrat în sală, ziua în amiaza mare, cu o sabie lungă de peste un metru. După ce s-a dezmeticit, paznicul a sunat la 112, iar tânărul de 31 de ani a fost rapid condus la sediul Poliţiei.

de Angela Bertea

la 07.03.2023, 13:35

Vezi și

Aflat în stare de ebrietate, bărbatul de 31 de ani, a mers la cazinou înarmat cu o sabie și l-ar fi căutat pe un angajat cu care ar fi avut un conflict mai vechi. 

Cu sabia la cazinou

Tânărul căutat nu se afla la sala de jocuri, iar omul a părăsit localul fără să recurgă la acte de violență. Mai mult, agenții i-au luat sabia, care a fost predată oamenilor legii. Polițiștii care au venit la fața locului l-au găsit pe bărbat în fața localului, l-au imobilizat și l-au condus la audieri. 

A fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat astăzi în fața instanței pentru luarea de măsuri preventive. Este cercetat pentru port fără drept de obiecte periculoase. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » A venit în plină zi cu sabia la cazinou ca să se răzbune pe un angajat. Bărbatul din Târgu Neamț a fost reținut