Antena Meniu Search
x

Video "A vrut să dea semnal şi a pornit ştergătoarele". Dubă de poliție, rămasă “înțepenită” într-un pasaj din Vâlcea. Polițistul, amendat chiar de colegii săi

O autospecială a IPJ Vâlcea a rămas blocată într-un pasaj. Șoferul nu ar fi estimat corect înălțimea dubei și a lovit cu girofarul bara metalică care indică limita de înălțime. Imaginile au devenit virale pe Facebook, după ce un alt polițist a decis să le posteze. 

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 18:41

Vezi și

Autospeciala a rămas ”înțepenită” în pasajul de cale ferată din cartierul Ostroveni al municipiului, din zona Maidan. Potrivit autorităților, polițiștul care conducea mașina a fost amendat de colegii săi pentru nerespectarea semnelor de circulație.

Imaginile, postate de un alt polițist pe Facebook

“La data de 9 aprilie a.c., un polițist din cadrul I.P.J. Vâlcea, în timp ce conducea o autospecială de poliție, aflându-se în timpul serviciului, ar fi lovit cu rampa, bara metalică de la un pasaj de trecere din municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează verificări, în vederea luării măsurile legale, conform legislației în vigoare”, a declarat IPJ Vâlcea, potrivit Gazeta Vâlcea.

Imaginile au ajuns și pe rețele de socializare, după ce au fost postate pe Facebook chiar de un polițist. Scenele au devenit virale, iar oamenii nu au încetat să se amuze de necazul polițistului.

Pe acelaşi subiect

"Bine că nu au făcut-o decapotabilă".

"A vrut sa dea semnalul si au pornit stergatoarele"

"Era mai simplu sa scoată aer din anvelope", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de utilizatori la postare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "A vrut să dea semnal şi a pornit ştergătoarele". Dubă de poliție, rămasă “înțepenită” într-un pasaj din Vâlcea. Polițistul, amendat chiar de colegii săi