Antena Meniu Search
x

Video "A vrut să îl salveze pe celălalt și s-au nenorocit amândoi". Angajați ai unei primării din Vaslui, morți într-o fosă septică

Tragedie în comuna Ştefan cel Mare din Vaslui. Un bărbat angajat al Primăriei şi-a dat viaţa pentru colegul său, care căzuse într-o fosă septică, în timp ce făcea verificări. A decis să coboare după el, însă nenorocirea a făcut ca ambii să rămână blocaţi în canal. Mai multe echipaje de intervenţie au ajuns de urgenţă la faţa locului, însă la scurt timp după ce au fost extraşi, cei doi au pierdut lupta cu viaţa. Va avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 09.05.2024, 11:10

Vezi și

Merge!

Hop, hop! 

Sunt imaginile care i-au îngrozit pe salvatorii care au acţionat contracronometru pentru extragerea celor două victime. În urma ploilor din ultimele zile, cei doi angajaţi ai Primăriei Ştefan cel Mare au mers cu o vidanja pentru a curăţa canalul de acumulare şi evacuare a apelor pluviale, adânc de 4 metri. La un moment dat, unul dintre ei a sesizat câteva probleme şi a decis să coboare, însă după câteva trepte a ameţit din cauza noxelor din canal şi a căzut în apă.

Colegul său a vrut să îl ajute dar a avut parte de aceeaşi soartă. 

Pe acelaşi subiect

Bărbat: A scăpat sub conductele care vin in apa menajera din sat... Vreo trei metri de apă peste el. 

Angajați ai unei primării din Vaslui, morți într-o fosă septică

După eforturi îndelungate, pompierii militari au reuşit să scoată din canal cele două victime. Ambele prezentau semne de viaţă. 

Marius Stanciu, purtător de cuvânt ISU Vaslui: Prima victimă a fost extrasă în stare de inconștiență, stare critică, dar respira. Cea de-a doua victimă a fost extrasă în urmă cu câteva minute, în momentul acesta i se face protocolul de resuscitare. 

Însă, din nefericire, medicii au fost nevoiţi să le declare decesul celor doi. 

Sătean: El a vrut să îl salveze pe celălalt și uite că s-au nenorocit amândoi.

Edilul comunei Ştefan cel Mare din Vaslui nu îşi explică cum a fost posibil să se petreacă o asemenea tragedie. 

Mihai Moraru, primar Ştefan cel Mare, Vaslui: Nu ştim ce a putut să îl coboare pe dânsul acolo, atâta timp cât misiunea era de a vidanja sorbul, nici pe departe de a coborî la adâncime, acolo jos, dânsul ca să intervină. 

Poliţiştii vasluieni au deschis un dosar penal pentru a stabili cine se face vinovat de moartea celor doi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » "A vrut să îl salveze pe celălalt și s-au nenorocit amândoi". Angajați ai unei primării din Vaslui, morți într-o fosă septică