Antena Meniu Search
x

Video Adolescenta de 17 ani din Vaslui, care şi-a aruncat bebeluşul în toaleta din curtea vecinilor, riscă ani grei de închisoare. Nimeni nu ştia de sarcină

Caz şocant în judeţul Vaslui! O adolescentă de 17 ani şi-ar fi aruncat bebeluşul, abia născut, în toaleta din gospodăria vecinilor, după ce a născut acasă. Fapta, de o cruzime ieşită din comun, a fost descoperită atunci când aceasta s-a prezentat la spital cu hemoragie puternică. Medicii şi-au dat imediat seama că fata născuse recent şi au anunţat poliţiştii. Trupul micuţului a fost găsit de anchetatori în fosa septică. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 20.09.2023, 09:36

Vezi și

Fata de 17 ani, elevă eminentă la liceul din Negreşti, şi-ar fi ascuns sarcina chiar şi în faţa celui care a lăsat-o însărcinată, iar când i-a venit sorocul nu a cerut ajutorul nimănui. Imediat ce a adus copilul pe lume, tânăra a decis să scape de prunc în toaleta din curtea vecinilor. 

Vecină: Nu şi-a dat seama în momentul ăla ce face, ce se întâmplă cu dânsa.

Vecină: Poate a căzut în depresie, poate cine ştie...mama, poate nu are ce.. Mai bine.... o dădea la cineva să o înfieze

Însă, la puţin timp de la naştere, fata a început să se simtă din ce în ce mai rău şi a ajuns de urgenţă la spital cu hemoragie puternică.

"Medicii au observat faptul că aceasta prezintă semnele unei naşteri recente, dar cum aceasta nu a pomenit nimic despre copil, şi nici nu a venit cu el, au anunţat imediat poliţiştii", spune Clara Mihociu, reporter Observator. 

După îndelungi discuţii cu tânăra, criminaliştii au mers imediat la locul indicat de aceasta, iar acolo au făcut descoperirea macabră.

Ingrid Botezatu, purtător de cuvânt IPJ Vaslui: A fost identificat într-o toaletă dintr-o curte învecinată locuinţei familiei acestei tinere, a fost identificat cadavrul unui nou-născut.

Atât familia tinerei, cât şi localnicii sunt în stare de şoc şi nu îşi pot explica gestul fetei.

Vecină: Păcat de tinereţe, de vârsta pe care o au, ei acum sunt foarte vulnerabili, nu îşi dau seama ce fac.

Vecină: Poate i-a fost frică de soţul pe care îl are acum, de părinţi. Nu trebuia să facă treaba asta, până la urmă un copil e bine venit. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru pruncucidere. Adolescenta a rămas internată în spital pentru îngrijiri, însă dacă va fi găsită vinovată riscă ani grei de puşcărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Adolescenta de 17 ani din Vaslui, care şi-a aruncat bebeluşul în toaleta din curtea vecinilor, riscă ani grei de închisoare. Nimeni nu ştia de sarcină