Antena Meniu Search
x

Video "A vrut să se sinucidă". Acuzat că a violat o fată de 13 ani, s-a urcat la volan şi a lăsat în urmă o baie de sânge. Ce aflase soţia şoferului vinovat de tragedia din Prahova

O posibilă sinucidere mascată într-un accident rutier! Un bărbat de 43 de ani, căutat de poliţie pentru că ar fi violat o minoră de 13 ani, a intrat cu maşina pe contrasens, într-un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani. În urma impactului ambii şoferi au murit pe loc. Un alt tânăr, de 19 ani, pasager, a ajuns în stare gravă la spital. Anchetatorii cred că şoferul vinovat de accident s-ar fi sinucis, mai ales că, de când era cercetat pentru viol, ar fi trimis mai multe mesaje familiei prin care ameninţa că îşi ia viaţa. Imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 18.06.2023, 19:29

Vezi și

Imaginile arată cât de violent a fost impactul dintre cele două autoturisme. Motorul uneia dintre maşini a zburat la zeci de metri distanţă în urma impactului, iar din cele două auturisme au rămas doar câteva fiare.   

Accidentul a fost provocat de un şofer de 43 de ani care era urmărit de poliţie fiind acuzat că a violat o fată de 13 ani. Individul ar fi fugit cu maşina din Cătunu, judeţul Dâmboviţa, şi în localitatea Poienarii Burchii în judeţul Prahova a intrat în plin într-o altă maşină. 

Laurențiu Rădulescu, reporter Observator: La aproximativ 13 kilometri de localitate, timp în care a curs toată această urmărire, şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism care circula regulamentar. 

Bărbatul care a produs accidentul mortal ar fi vrut să se sinucidă

Pe acelaşi subiect

Accidentul este cu atât mai greu de explicat cu cât a avut loc pe un drum în linie dreaptă, cu vizibilitate foarte bună. Una din ipotezele poliţiştilor este că individul urmăritar fi vrut să se sinucidă.

Mihaela Florescu, purtător de cuvânt IPJ Prahova: Autoturismul în care se afla bărbatul în vârstă de 43 de ani era căutat de către un echipaj de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.  

Martorii cred că bărbatul vinovat de accident a vrut să-și ia viața: "Ăla a vrut să se sinucidă, din momentul ăla maşina aia a intrat în ei".

În cursa nebună individul a luat şi vieţi nevinovate

Şoferul celeilate maşini, un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, iar pasagerul său de 19 ani e grav rănit şi a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la Spitalul Floreasca.  

Poliţiştii confirmă că individul urmărit urma să ajungă în faţa anchetatorilor. Mama fetiţei de 13 ani a depus plângere împotriva lui în urmă cu două zile pentru viol. Bărbatul, fără antecedente penale, dispăruse de acasă de şase zile, după ce soţia ar fi aflat de oroarea comisă de acesta. Apropiaţii spun că pusese la cale şi alte fapte îngrozitoare.

Cumătrul bărbatului: Soră-mea ar fi fost păzită, că el ar fi vrut să dea foc la casă, să nu rămână cu nimic în urma lui. 

Reporter: El dădea semne că ar putea fi un bărbat care să poată face aşa ceva?

Cumătrul bărbatului: Nu, nu. 

Poliţiştii continuă cercetările. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "A vrut să se sinucidă". Acuzat că a violat o fată de 13 ani, s-a urcat la volan şi a lăsat în urmă o baie de sânge. Ce aflase soţia şoferului vinovat de tragedia din Prahova