Antena Meniu Search
x

Foto Ipoteză tragică, după accidentul din Prahova. Şoferul vinovat, care violase o fată de 13 ani, ar fi vrut să se sinucidă. A răpit şi viaţa unui tânăr de 21 de ani

Şoferul care a provocat accidentul produs duminică, pe un drum judeţean din Prahova, şi în urma căruia un tânăr de 21 de ani a murit iar altul, de 19 ani, a fost dus la spital cu elicopterul, era căutat de către poliţiştii din Dâmboviţa, fiind cercetat pentru violarea unei fete de 13 ani. În cadrul anchetei există ipoteza conform căreia accidentul a fost provocat intenţionat, în condiţiile în care bărbatul a transmis familiei mesaje în care anunţa intenţia de a se sinucide.

de Redactia Observator

la 18.06.2023, 16:22

Bărbatul de 43 de ani care duminică a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit violent de un autoturism în care circulau doi tineri era căutat de către poliţiştii din Dâmboviţa, care aveau informaţii conform cărora el se afla în Prahova. Şoferul era cercetat pentru viol, victima fiind o fată de 13 ani. El nu avea antecedente penale legate de infracţiuni de natură sexuală, nefiind înscris în registrul agresorilor sexuali, au declarat, pentru news.ro, surse judiciare.

Accidentul mortal din Prahova ar fi fost provocat intenţionat de şoferul căutat de Poliţie

Accidentul în urma căruia un tânăr de 21 de ani a murit iar altul, de 19 ani, a fost rănit grav, ar fi fost provocat intenţionat, aceasta fiind una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatori. Primele date din anchetă arată că  bărbatul a transmis în scris familiei sale mesaje în care anunţa intenţia de a se sinucide. În urma impactului deosebit de violent ambii şoferi au murit.

În 2014, un accident similar, provocat de un şofer sinucigaş, a avut loc pe DN 1, în apropiere de Câmpina, tot în judeţul Prahova. Cinci oameni -  un copil de 11 ani, o tânără de 19 ani, doi bărbaţi şi o femeie – au murit după ce un tânăr a intrat cu maşina pe contrasens, având viteza de 180 de kilometri pe oră. Victimele se întorceau de la pescuit şi mai aveau câţiva kilometri până acasă. Şoferul îşi anunţase pe Facebook intenţia de a-şi lua viaţa, pe motiv că se certase cu prietena lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ipoteză tragică, după accidentul din Prahova. Şoferul vinovat, care violase o fată de 13 ani, ar fi vrut să se sinucidă. A răpit şi viaţa unui tânăr de 21 de ani