Antena Meniu Search
x

Video "A zbierat fetiţa, erau toate grămadă pe jos". Copile spulberate cu mașina de o șoferiță, pe un drum din Bistrița. Au fost aruncate la mai bine de 10 metri, pe asfalt

Accident deosebit de grav, seara trecută, pe o şosea din localitatea Teaca, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Două fetiţe care se plimbau pe biciclete au fost lovite de o maşină la volanul căreia se afla o tânără de 22 de ani. În urma impactului violent maşina a ajuns într-un şanţ. Un bebeluş de doar cinci luni, aflat în autoturism, a intrat în stop cardio-respirator. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 08:54

Vezi și

O plimbare simplă, cu bicicletele, într-o seară din vacanţa de vară s-a transformat într-un coşmar. Două copile au fost pur şi simplu spulberate de o maşină, în timp ce mergeau pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic, încât au fost proiectate la mai bine de 10 metri, pe asfalt. Autoturismul s-a oprit în şanţ.

Localnică: Am auzit că a zbierat fetiţa aia pe care a lovit-o. Am venit şi erau toate grămadă pe jos. 

Alertaţi de zgomotul puternic, cei care locuiesc în zonă au ieşit imediat pe stradă. 

Localnică: Copila era pe partea asta, alta dincolo, una ţipa de jos. Era toată plină de sânge. 

Pe acelaşi subiect

Paul Rodilă, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud: În urma accidentului rutier, una dintre cele două minore, cât şi alţi trei pasageri din autoturism au fost răniţi, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

Un bebeluş a intrat în stop cardio-respirator după accident

În maşină se aflau şoferiţa şi alţi 4 pasageri. Printre ei, şi un bebeluş de 5 luni, care a intrat în stop cardio-respirator. Medicii sosiţi la faţa locului au reuşit să-i salveze viaţa în mod miraculos. Copilul a fost intubat şi transportat de urgenţă la spital.

Cristina Răcilă, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud: Pompierii militari, alături de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, au intervenit la un accident rutier pe raza localităţii Teaca. În accident au fost implicaţi trei adulţi şi patru copiii, cu vârste între 5 luni şi 9 ani.

Localnicii susţin că drumul proaspăt asfaltat îi încurajează pe şoferi să calce pedala de acceleraţie.

Localnic: De la începutul şoselei până la ieşirea din localitate trebuie puse restricţii pentru viteză. În zona au mai fost accidente, dar nu chiar aşa de periculoase ca ăsta.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilască în ce împrejurări s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "A zbierat fetiţa, erau toate grămadă pe jos". Copile spulberate cu mașina de o șoferiță, pe un drum din Bistrița. Au fost aruncate la mai bine de 10 metri, pe asfalt