Antena Meniu Search
x

Video Adolescentă la un pas de moarte, în Turcia. A fost lovită de tramvai, după ce a traversat cu căștile în urechi: "Aproape că am murit"

Scene șocante în Turcia. O tânără de 18 ani a fost la un pas de moarte, după ce a traversat o trecere de pietoni fără să se asigure, cu căștile în urechi. A fost lovită de tramvaiul care trecea prin stație și trântită la pământ însă, din fericire, nu a fost rănită grav. 

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 21:40

Adolescentă la un pas de moarte, în Turcia. A fost lovită de tramvai, după ce a traversat cu căștile în urechi
Adolescentă la un pas de moarte, în Turcia. A fost lovită de tramvai, după ce a traversat cu căștile în urechi - TRT Haber

Tânăra, în vârstă de 18 ani, avea căștile în urechi și a pășit pe trecerea de pietoni fără să se asigure. Ea a trecut prin fața tramvaiului și a fost doborâtă la pământ. Incidentul înfiorător a avut loc în Samsun, din nordul Turciei, potrivit The Sun

La un pas de moarte din neatenție

Am pus căștile în ureche pentru a-mi distrage atenția, dar aproape că am murit din cauza asta”, a spus tânăra.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O cameră de supraveghere din zonă a arătat-o pe tânără privind în direcția opusă în timp ce tramvaiul se apropia, înainte de a observa că se afla la doar câțiva centimetri distanță. Ea a încercat să fugă din drum, dar a fost lovită de tramvai și a căzut la pământ. Martorii nu au stat pe gânduri și au ajutat-o imediat pe tânără. Din fericire, aceasta nu a suferit răni grave, care să-i pună viața în pericol. 

 „Accidentul s-a produs în jurul orei 08:00 dimineața, în timp ce mă apropiam de gara Paruthan pe direcția Liniei 1, am aplicat frâna de mână, în timp ce tânăra trecea fără să privească în dreapta sau în stânga ei. Am claxonat, însă, când fata nu m-a auzit, am aplicat frâna de urgență, care este o frână puternică”, a declarat conductorul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Adolescentă la un pas de moarte, în Turcia. A fost lovită de tramvai, după ce a traversat cu căștile în urechi: "Aproape că am murit"