Antena Meniu Search
x

A decis că are chef de plimbare cu maşina şi a făcut prăpăd pe o stradă din Drobeta. Şoferul beat s-a certat şi cu poliţia: Nu pune nimeni mâna pe mine

Un şofer băut a provocat un accident în lanţ noaptea trecută pe o stradă din Drobeta Turnu Severin. Bărbatul circula cu viteză pe şoselele din oraş, până când, la un moment dat, a intrat în plin în alte două autoturisme care aşteptau la un semafor. În urma impactului, un bărbat şi o femeie au fost răniţi.

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 08:30

Vezi și

A băut bine, după care a decis că are chef de o plimbare cu maşina. Nu i-a păsat de consecinţe şi a început să gonească pe şosele haotic. N-a ajuns, însă, prea departe. Într-o intersecţie, a intrat în plin în alte două maşini care se opriseră la semafor.

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: În timp ce conducea pe Bulevardul Mihai Viteazul, la intersecția cu Strada Crişan, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul ce se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 46 de ani și a intrat în coliziune cu acesta.

La sosirea poliţiştilor, şoferul inconştient şi-a pierdut cumpătul. S-a luat la ceartă cu oamenii legii, supărat că este condus la autospeciala de poliţie.

Şofer: Nu pune nimeni mâna pe mine! În viața asta, n-a pus mâna pe mine nici tatăl meu. Nu pui tu mâna pe mine!

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: În urma testării cu aparatul alcooltest a șoferului de 36 de ani, a rezultat o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, un bărbat care se afla la volanul uneia dintre maşinile oprite la semafor, dar şi o pasageră au fost răniţi şi transportaţi mai apoi la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

"Plânge copilul! Vreau să iau un papuc. Ajută-mă să caut un papuc. Vreau să caut și eu aici un papuc cu Mickey Mouse".

Şoferul turmentat s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » A decis că are chef de plimbare cu maşina şi a făcut prăpăd pe o stradă din Drobeta. Şoferul beat s-a certat şi cu poliţia: Nu pune nimeni mâna pe mine