Antena Meniu Search
x

Detalii teribile în cazul fetiţei de 2 ani care a căzut de la etajul 4 al Spitalului din Medgidia. Copila era ţinută în braţe de mamă

O fetiţă de doar un an şi jumătate a căzut de la etajul 4 al Spitalului din Medgidia şi a murit, vineri după-amiază.

O fetiţă de doar un an şi jumătate a căzut de la etajul 4 al Spitalului din Medgidia şi a murit, vineri după-amiază. Înainte de cumplitul accident, copila era ţinută în braţe de mama ei. Originară din Băneasa, femeia în vârstă de 24 de ani se internase vineri în jurul orei 13 în spital cu micuţa.

Fetiţa era internată la secţia pediatrie a unităţii medicale constănţene şi, din spusele martorilor, mama ieşise pe holul secţiei cu ea în braţe. A mers la una dintre ferestre, pe care a deschis-o, apoi a aşezat fata pe pervaz. Un moment de cumplită neatenţie. 

DRAMĂ LA MEDGIDIA! O fetiţă de un an şi jumătate a căzut de la etajul 4 al spitalului

Deşi mai exista şi o plasă anti ţânţari, aceasta s-a deschis şi copila a căzut de la peste 8 metri înălţime, izbindu-se de asfalt. Mama nici nu a avut timp să reacţioneze şi nici nu îşi poate explica în ce fel s-a putut produce tragedia.

Pe acelaşi subiect

Ea a intrat, oricum, în şoc în momentul în care şi-a văzut copila pe caldarâm, având nevoie de îngrijiri medicale.

În ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru micuţa de doar doi ani, care a fost declarată decedată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Detalii teribile în cazul fetiţei de 2 ani care a căzut de la etajul 4 al Spitalului din Medgidia. Copila era ţinută în braţe de mamă