Antena Meniu Search
x

Cățelușul din Bistrița găsit cu două săgeți în corp și împușcat în cap A SUPRAVIEȚUIT. Impresionată, o familie din Germania vrea să-l adopte

Un cățeluș a fost schingiuit într-un mod aproape medieval, la Bistrița. Acesta a fost găsit în localitatea Simionești împușcat în cap, cu două săgeți în el.

Un cățeluș a fost schingiuit într-un mod aproape medieval, la Bistrița. Acesta a fost găsit în localitatea Simionești cu răni grave la cap și la plămâni, fiind împușcat cu arbaleta.

Polițiștii au deschis dosar penal, însă autorii nu au fost identificați.

Animăluțul a fost efectiv torturat, împușcat cu arbaleta. Rănile la cap și la plămâni i-au pus în pericol viața, însă intervenția rapidă a medicului veterinar l-a pus pe picioare.

Mai mult, cățelușul și-a găsit imediat după incident o familie adoptivă în Germania, unde va ajunge imediat ce starea sa va permite transportul.

Polițiștii au deschis dosar penal, însă autorii încă nu au fost identificați.

„S-a întocmit dosar penal pentru rănirea și schingiuirea animalelor, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor. Polițiștii fac cercetări pentru identificarea autorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cățelușul din Bistrița găsit cu două săgeți în corp și împușcat în cap A SUPRAVIEȚUIT. Impresionată, o familie din Germania vrea să-l adopte