Antena Meniu Search
x

Accident cu ambulanţă la Petroşani. Un şofer a lovit în plin maşina Salvării, fiind transportat de urgenţă la spital

Un bărbat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a intrat cu mașina într-o autosanitară a Serviciului de Ambulanță.

Accident cu ambulanţă la Petroşani. Un şofer a lovit în plin maşina Salvării, fiind transportat de urgenţă la spital

Un bărbat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a intrat cu mașina într-o  autosanitară a Serviciului de Ambulanță.

„Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oituz, din municipiul Petroșani, la intersecția strada 1 Decembrie 1918 (zona Lidl), nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe care circula pe drumul prioritar, cu care a intrat în coliziune. În urma impactului, conducătorul auto care a produs evenimentul rutier a fost transportat la spital de către un echipaj SMURD, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat Biroul de Presă al IPJ Hunedoara.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident cu ambulanţă la Petroşani. Un şofer a lovit în plin maşina Salvării, fiind transportat de urgenţă la spital