Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Impact devastator în centrul Aradului! Doi bolizi de lux s-au făcut praf, unul a smuls din rădăcini un copac (Imagini dramatice)

Accident groaznic în centrul Aradului, pe Bulevardul Revoluţiei. Două maşini Audi s-au făcut praf după ce s-au ciocnit violent într-o intersecţie.

de Redactia Observator

la 30.03.2018 , 08:15

Accident groaznic, noaptea trecută, în centrul Aradului, pe Bulevardul Revoluţiei. Două maşini Audi s-au făcut praf după ce s-au ciocnit violent într-o intersecţie.

Impactul devastator a avut loc pe Bulevardul Revoluției, lângă intersecția cu strada Crișan.

După ce s-au izbit, maşina Audi gri metalizat a smuls un copac din rădăcini şi a fost proiectată pe trotuar, lângă un bloc, provocând panică printre locatari și pietoni.

Articolul continuă după reclamă

Celălalt autoturism, un Audi roşu a fost grav avariat în partea din față, scrie presa locală

Nu s-au înregistrat decese, iar conform martorilor, unul dintre șoferi a ieșit pe picioarele lui ținându-se de cap de durere, iar persoana care conducea Audi-ul roșu, deși conștientă, a avut nevoie de ajutor pentru a ieși din mașină.

Mai multe echipaje de poliție și o ambulanță SMURD s-au deplasat la fața locului pentru a afla cum a avut loc accidentul și pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Impact devastator în centrul Aradului! Doi bolizi de lux s-au făcut praf, unul a smuls din rădăcini un copac (Imagini dramatice)