Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident groaznic la Bârlad. O asistentă medicală a tras prea tare de volan, vrând să facă loc unor maşini de pompieri

O asistentă medicală din municipiul Bârlad a fost, în urmă cu puțin timp, victima unui accindent rutier, petrecut pe DN 11 A. Incidentul a avut loc pe segmentul care leagă Bârladul de comuna Podu Turcului.

de Redactia Observator

la 25.06.2018 , 19:16

O asistentă medicală din municipiul Bârlad a fost, în urmă cu puțin timp, victima unui accindent rutier, petrecut pe DN 11 A.

Incidentul a avut loc pe segmentul care leagă Bârladul de comuna Podu Turcului.

Femeia, de profesie asistentă medicală, se afla la volanul mașinii sale, când a observat că, din sens opus venea spre Bârlad o coloană cu mașini de pompieri.

Articolul continuă după reclamă

Vrând, cel mai probabil, să facă mai mult loc mașinilor din coloana respectivă, a făcut o manevră greșită, ieșind de pe partea carosabilă.

Pierzând apoi controlul asupra volanului, a acroșat și roata uneia dintre mașinile din coloană, ajungând cu mașina dincolo de marginea șoselei. Femeia a rămas încarcerată și a fost nevoie de un echipaj de la “Descarcerare”, care a intervenit, scoțând victima și transportând-o la Spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Accident groaznic la Bârlad. O asistentă medicală a tras prea tare de volan, vrând să facă loc unor maşini de pompieri