Antena Meniu Search
x

Accident grav la Constanţa, şoferul unui BMW a lovit un stâlp de beton, în comă la spital (Video)

Un accident deosebit de grav a avut loc la Constanţa, după ce şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul asupra autoturismului şi a lovit violent un stâlp de beton. Poliţiştii precizează că accidentul a avut loc pe fondul neatenţiei şoferului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.04.2019, 10:49

Un accident deosebit de grav a avut loc la Constanţa, după ce şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul asupra autoturismului şi a lovit violent un stâlp de beton.

Poliţiştii precizează că accidentul a avut loc pe fondul neatenţiei şoferului, bărbatul de la volan fiind transportat în comă la spital.

Accident grav la Constanţa, şoferul unui BMW a lovit un stâlp de beton

Poliţiştii infomează că un bărbat în vârstă de 38 ani a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei, dinspre strada Pandurului către strada Hatman Luca Arbore și, ajungând în zona imobilului cu nr. 134, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul direcției către dreapta sensului de mers, intrând în coliziune cu un stâlp din beton.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului foarte violent a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, transportat în comă, la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident grav la Constanţa, şoferul unui BMW a lovit un stâlp de beton, în comă la spital (Video)