Antena Meniu Search
x

Foto Accident cu 4 răniţi, în Bistrița-Năsăud: un microbuz s-a răsturnat în şanţ şi a lovit un pieton aflat pe trotuar

Patru persoane au fost rănite după accidentul de microbuz din Dipşa, județul Bistrița-Năsăud. Microbuzul s-a răsturnat într-un șanț, prinzând și un pieton care mergea pe trotuar.

de Redactia Observator

la 10.03.2024, 16:48

Bistriţa Năsăud: Microbuz implicat într-un accident rutier
Bistriţa Năsăud: Microbuz implicat într-un accident rutier - News.ro

Un microbuz a fost implicat într-un accident rutier produs duminică pe un drum din judeţul Bistriţa Năsăud. Echipajele medicale au identificat la locul accidentului patru persoane neîncarcerate, conştiente şi cooperante, trei dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale.

Un minor în vârsta de 17 ani şi şoferul microbuzului, un bărbat de aproximativ 40 de ani, au fost preluaţi de autospeciala de transport victime multiple şi transportaţi la spital. Cei doi au fost încadraţi în categoria cod galben. De asemenea, un pieton a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la unitatea de primiri urgenţe Bistriţa.

Cum s-a produs accidentul de microbuz din Bistrița-Năsăud

Din primele date, un bărbat de 40 de ani, din Iernut, județul Mureș, în timp ce conducea un microbuz pe direcția de mers spre Teaca, a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părții carosabile şi s-a răsturnat într-un şanț, acroșând un pieton care s-ar fi deplasat pe trotuar.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului, a doi pasageri din microbuz și a pietonului. Șoferul nu a consumat alcool, conform Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident cu 4 răniţi, în Bistrița-Năsăud: un microbuz s-a răsturnat în şanţ şi a lovit un pieton aflat pe trotuar