Antena Meniu Search
x

Accident cu 6 răniţi, după ce o maşină şi un microbuz s-au izbit în Mehedinţi. Două persoane, la UPU

Accident în Mehedinţi. Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit pe un drum din localitatea Șimian, iar în urma evenimentului rutier au fost rănite şase persoane. Ulterior, două dintre acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 15:54

Accident cu 6 răniţi în Mehedinţi
Accident cu 6 răniţi în Mehedinţi - Gazeta de Sud

Șase persoane au fost rănite luni în urma unui accident care a avut loc în localitatea Șimian, județul Mehedinți. În evenimentul rutier au fost implicate un microbuz și un autoturism, informează ISU Mehedinți.

Accident cu 6 răniţi în Mehedinţi

La locul evenimentului au fost mobilizate o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, precum și un echipaj SAJ, arată sursa citată de Mediafax.

În urma accidentului, șase victime, conștiente, au fost evaluate medical de către echipajele SMURD și SAJ.

Ulterior, două dintre acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin pentru investigații suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Accident cu 6 răniţi, după ce o maşină şi un microbuz s-au izbit în Mehedinţi. Două persoane, la UPU