Antena Meniu Search
x

Accident cu 7 victime în Bistriţa-Năsăud. Un stâlp de electricitate a făcut praf una dintre maşini

Accident cu 7 victime în Bistriţa-Năsăud. Un stâlp de electricitate a făcut praf una dintre maşini.

Accident cu 7 victime în Bistriţa-Năsăud. Un stâlp de electricitate a făcut praf una dintre maşini. Şapte persoane au fost implicate într-un accident rutier produs duminică dimineaţă pe DN 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud, fără a fi necesară transportarea acestora la spital. În accident au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele lovind un stâlp de electricitate care s-a prăbuşit pe şosea.

Accidentul a avut loc pe DN 17 Bistriţa - Vatra Dornei, în localitatea Prundu Bârgăului, fiind implicate două autoturisme. Una dintre maşini a rupt un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, apoi s-a izbit violent de gardul din beton al unui imobil. 

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, în accident au fost implicate şapte persoane, însă niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

În urma accidentului, circulaţia a fost blocată pentru aproximativ o oră, pentru a fi ridicat stâlpul prăbuşit pe carosabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident cu 7 victime în Bistriţa-Năsăud. Un stâlp de electricitate a făcut praf una dintre maşini