Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cu cinci maşini pe DN 13, în Mureş. Două persoane au fost rănite

O femeie şi un copil au fost răniţi în urma unui acci dent în care au fost implicate cinci vehicule produs luni, pe DN 13 Rupea - Sighişoara, în localitatea Vânători, din judeţul Mureş.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 10:33

- ISU Mureş

Cinci mașini au fost implicate luni dimineața într-un accident produs pe DN 13, în localitatea Vânători, județul Mureș. Două persoane, un băiat și o femeie, au fost rănite și au fost duse la spital.

”Traficul se desfăşoară dirijat, alternativ, pe DN 13 Rupea - Sighişoara, pe raza localităţii Vânători, judeţul Mureş, din cauza unei coliziuni faţă-spate între cinci autoturisme. În urma accidentului, două persoane rănite necesită îngrijiri medicale”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Două persoane au fost rănite

Articolul continuă după reclamă

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 13 Rupea - Sighișoara, pe raza localității Vânători, județul Mureș. Au fost implicate cinci autoturisme. Conform polițiștilor, traficul în zonă se desfășoară dirijat, alternativ.

ISU Mureș anunță că în urma impactului s-au înregistrat două victime. Este vorba de un băiat și de o femeie, care după evaluarea medicală la fața locului vor fi transportați la CPU Sighișoara pentru investigații suplimentare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Accident cu cinci maşini pe DN 13, în Mureş. Două persoane au fost rănite