Antena Meniu Search
x

Accident cu maşina furată, în Timiş. Un tânăr fără permis a crezut că dă marea lovitură, dar a ajuns cu vehiculul în şanţ

Un tânăr care nu are permis de conducere și care a furat o mașină a pierdut controlul direcției și s-a oprit într-un șanț de la marginea unui drum județean din Timiș. În urma accidentului, tânărul a fost rănit și a fost dus la spital.

de Redactia Observator

la 18.02.2023, 18:13

Potrivit IPJ Timiș, tânărul de 22 de ani a condus un autoturism pe DJ 593A în localitatea Sânmartinul Maghiar, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de mers și a iesit în afara părții carosabile, în șanțul de la marginea drumului.

În urma impactului, tânărul a fost rănit și a fost transportat la spital. În urma verificărilor făcute, polițiștii au stabilit că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul îl furase de pe raza localității Sânmartinul Maghiar.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident cu maşina furată, în Timiş. Un tânăr fără permis a crezut că dă marea lovitură, dar a ajuns cu vehiculul în şanţ