Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cu patru victime pe DN1C. Un autoturism s-a izbit inexplicabil de un stâlp de beton, apoi s-a răsturnat (VIDEO)

Un accident de circulație, soldat cu patru victime, s-a produs astăzi pe DN1C, pe raza localității clujene Iclod.

de Redactia Observator

la 03.01.2017 , 14:56

Accident cu patru victime pe pe DN1C. Un autoturism s-a izbit inexplicabil de un stâlp de beton, apoi s-a răsturnat (VIDEO)

Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism de teren marca Nisan, înmatriculat în județul Maramureș, în timp ce se deplasa dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, ajuns pe raza localității Iclod, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un tâlp de beton, răsturnându-se.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor de la Dej și Gherla, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, dar și polițiștii.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite – o familie formată dintr-un bărbat, o femeie și un copil, dar și o altă persoană de sex feminin, pasageră în autoturism.

Articolul continuă după reclamă

Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, cel mai probabil acestea urmând să fie transportate la spital pentru investigații suplimentare. Oamenii legii au demarat cercetările în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Accident cu patru victime pe DN1C. Un autoturism s-a izbit inexplicabil de un stâlp de beton, apoi s-a răsturnat (VIDEO)